Marknadsföring

Marknadsföring av webbplats/hemsida kan ske via annonsering i sökmotorer, pay per click. Googles annonsprogram Adwords är den ojämförbart mest intressantaste kanalen för den svenska marknaden. Du kan välja att annonsera direkt i sökmotorn Google och/eller på webbplatser som är relevanta för Din egen webbplats.

Du väljer själv vilka ord eller fraser som Din annons skall presenteras med efter en sökning i Google.
Kostnaden per klick är baserad på hur eftertraktade Dina nyckelorden är som Du vill annonsera med. Du betalar endast för en blivande kunds klickning på just Din annons. Du kan även bestämma Din exakta dagskostnad.

Jag erbjuder mig att skapa en intressant och lönande kampanj för Dig och Ditt företag via Din hemsida på Internet. Med min erfarenhet av sökmotoroptimering uppnås mycket goda resultat.

Det är mycket enkelt annonsera via Google. Du kan som kund själv skapa ett annonskonto eller om Du föredrar kan jag ombesörja hanteringen via mitt annonskonto. Oavsett vilket sätt Du väljer som marknadsföring av Din hemsida så kan jag garantera resultat.

Jag debiterar den överenskomna taxan om annonseringen sker via mitt konto. Du får då fullständig redogörelse över kostnaden per klick och besökarantal enligt de rapporter som Googles tillhandahåller alla annonsörer.

Marknadsföring med Adwords på Google har ett antal olika namn när det presenteras av företag, några av dessa är; sökordsmarknadsföring, sökmarknadsföring, sponsrade länkar, textannonser, garanterat antal besökare, PPC med flera ord.