Hemsidesdesign

Ny hemsidesdesign?

Ny hemsida eller omdesign av en befintlig hemsida?

En hemsidesdesign som dessutom är anpassad och funktionell för sökmotorerna är något som UrbaLill kan hjälpa dig med.Jag samarbetar med skickliga designers som förutom att de kan hemsidor även har kunskaper om hur man skall göra hemsidesdesignen från början så optimal som möjligt för sökmotorerna.

Uppdatera hemsidan själv

Valet av plattform för din hemsida kan variera. Om vi pratar om en enkel standardsida som inte har behov av att kunna ändras kan en variant i html vara att föredra. Om däremot kravet är att man enkelt på egen hand som kund skall kunna göra ändringar och tillägg till sidan är någon form av CMS-system att föredra.

Det ger dig möjlighet att få full kontroll över din hemsida. Där föredrar vi att arbeta med WordPress, som förutom sin enkelhet för användaren även har ett antal nyttig tillägg som det går att komplettera med, många av dem dessutom gratis.

Optimera hemsidan

Att optimera hemsidan för sökmotorerna är enkelt sätt en process i två steg. Vi har först det arbetet som ingår i samband med att man gör en hemsidesdesign. Sedan när den delen är klar återstår att se till att hemsidan får den uppmärksamhet den skall ha utöver det i sökmotorerna.

Mitt arbete där återfinns under sökmotoroptimering och optimering.

/Urban Grotherus

Bildexemplen på denna sida gäller enklare webbplatser gjorda i html