Övriga tjänster

Faktasidor

Faktasidor eller satellitsidor/stödsajter som de ibland även kallas för kan ge gott stöd vid sökmotoroptimering av en webbplats.
Det kräver dock en genomtänkt strategi för att faktasidor skall ge effektiv hjälp till huvudwebbplatsen. En strategi som UrbaLill har arbetat med under lång tid och har skaffat sig ordentliga kunskaper inom.
Här på webbplatsen finns en artikel i mer allmänna termer om satellitsidor.

Sociala medier

Sociala medier är nu en realitet för att skaffa trafik till sin webbplats och även att förbättra placeringarna i Google. UrbaLill kan hjälpa dig där med bloggar med mera. Mer om det på sociala medier.

Positiv företagsprofilering

Har ditt företag oförskyllt fått negativa kommenterar som syns vid en sökning på ditt företagsnamn?
UrbaLill kan hjälpa dig att göra ditt företagsnamn synbart på ett positivt sätt i sökmotorerna. Mer om det här på Googlestädning.

Webbshop, e-handel

Att e-handel har framtiden för sig är knappast något att fundera över. Enkelheten att starta en webbshop gör att många provar på. Kostnaden kan hamna på några hundra kronor i månaden för en enkel och funktionsduglig lösning. Vi hjälper gärna till med valet av e-handelsleverantör och har kontakter med en del företag i branschen. Och naturligtvis kan vi hjälpa till med den grundläggande optimeringen av webbshopen också.

Webbhotell

Vi driver inte webbhotell i egen regi utan samarbetar med några av de ledande webbhotellen i Sverige. Detta gör att vi kan utan partiskhet kan erbjuda det webbhotell som bäst svarar mot Ditt behov. Självklart hjälper vi till med överflyttning från Ditt gamla hotell, och ger även viss support på uppläggning av exempelvis e-postadresser.

Webbdesign

Jag bedriver en viss verksamhet inom webbdesign mer om det här på hemsidesdesign.
Annars är huvudområdena sökmotoroptimering och marknadsföring.